♥ Brunch & Make-Up ♥

Wake up and Make-Up...

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je graag de kneepjes van het vak kennen?

Kom dan langs op zondag 24 september voor Brunch & Make-Up.

Ik leer je graag alle tips & tricks omtrent reiniging en verzorging alsook het aanbrengen van de perfecte dag en avond make-up. Daarnaast neem ik ook uitgebreid de tijd om jouw persoonlijke Make-Up vragen te beantwoorden.

Heb je hierin interesse? Schrijf jou dan snel in!

Locatie: Heusden (Destelbergen) (exacte adres bij inschrijving)

25 EUR/pp - Brunch + goodie inbegrepen.

Inschrijven kan via gaelle.verspeelt@gmail.com

*Plaatsen zijn beperkt.

Ik bezorg jullie graag enkele Make-Up TIPS om het weekend te starten!

In deze volgorde breng je best Make-Up aan...

- Reiniging van de huid Mijn favoriet: Uriage Thermaal Micellaire Water of Lierac Lait Micellaire.

- Dagcrème met SPF Gebruik een juiste dag crème afhankelijk van jouw huid type...

- CC Cream / BB Cream / Foundation Persoonlijk draag ik heel graag CC Cream, dit geeft een erg naturel resultaat! - Merk : Les Couleurs de Noir.

- Concealer Dit breng je plaatselijk aan op het deel van het gezicht dat je wilt camoufleren, gebruik hiervoor je ringvinger.

- Finishing Powder Kies voor een transparante/matte poeder. Dit geeft het gelaat een naturel glow om er later een bronzer over aan te brengen.

- Eyes: oogschaduw, eyeliner + mascara Zorg dat je je oogschaduw mooi en vlekkeloos aanbrengt. Blijven blenden is the key... Breng nadien een lijntje aan, zorg dat de lijn mooi aansluit aan de wimper rand. Mijn favoriet: Les Couleurs de Noir Stylo Yeux. Werk af met Mascara in een zig-zag beweging. Zet deze goed aan door meerdere laagjes aan te brengen!

- Wenkbrauwen Borstel dagelijks jouw wenkbrauwen met een klein kammetje. Zelf zet ik mijn wenkbrauwen extra aan door een wenkbrauw potlood te gebruiken.

- Lippenstift of Lipgloss Ik ga nooit de deur uit zonder een lipgloss in mijn handtas :) deze kan je regelmatig opnieuw aanbrengen. Kies voor een lippenstift of lipgloss met verzorging zodat jouw lippen steeds zacht aanvoelen.

- Bronzing Powder + Blush

Geef je huid een naturelle zonnegloed door een bronzing powder te gebruiken. Breng dit aan in de vorm van een drie, in ronde bewegingen. Werk af met blush, door dit te gebruiken kan je jouw gezichtsvorm op z'n best laten uitkomen. - Hygiëne Denk aan de reiniging van jouw Make-Up kwasten. Probeer dit minstens één maal per week te doen, zeker als je jouw kwasten dagelijks gebruikt. Zelf doe ik dit met baby shampoo. Heb je persoonlijke make-up vragen? Stuur een mailtje om advies te ontvangen. gaelle.verspeelt@gmail.com

Liefs, Gaëlle.

#makeup #sensitiveskin #dermatologic #beauty #mascara #workshop

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square